Liefde voor brocante

http://liefdevoorbrocante.nl/

Wij zijn twee zussen met een passie voor alles wat met brocante te maken heeft. Willeke is de oudste van ons twee en een kei in stylen en schrijven van teksten. Margreet heeft een passie voor fotografie en het maken van boeken en tijdschriften. Samen hebben wij onze krachten gebundeld met als resultaat twee boeken over brocante: ‘Liefde voor Brocante’ deel I (2013) en deel II (2014) die zijn uitgegeven door Uitgeverij Gelderland in Epe.

In 2015 krijgt het succes van de boeken een vervolg in de vorm van het Magazine Liefde voor Brocante dat in 2015 4 maal zal verschijnen. Lees onder de button Magazine Liefde voor Brocante meer hierover.

Over mij

Mijn naam is Lettie Huls. Al meerdere jaren ben ik actief met antiek, brocante en curiosa. Het is begonnen voor mij als hobby, maar na een tijdje heb ik er met veel plezier mijn werk van gemaakt! Maandelijks, maar soms ook wekelijks ga ik op pad voor mooie spullen uit Grootmoederstijd. Deze haal ik op uit zowel Nederland, België als Frankrijk.

Laatste berichten

Neem contact op